AKP'nin akaryakıt fiyatları ve ekmek stratejisinde sürpriz sızıntı

AKP'nin akaryakıt ve ekmek stratejisinde sürpriz sızıntı

Seçimleri öncesi kulisler hareketlenirken, anketlerde oy oranı giderek düşen AKP umudunu akaryakıt fiyatına bağladı. Kulis bilgilerine göre, AKP'li yetkili akaryakıtta sabit fiyat verirken, ekmekle de ilgili ifadeleri dikkat çekti. 

Petrol fiyatlarında düşmeler devam ederken,  motorin ve benzinde zamlar ve geri çekilmeler yaşanıyor. Benzin istasyonlarında tabelalar her gün değişiyor.  Kulislerde  ise AKP'nin akaryakıt fiyatlarına ilişkin planı konuşulmaya başladı.

Anket sonuçlarında oy oranı giderek düşen ve ekonomik sıkıntılardan dolayı partiden uzaklaşan seçmeni geri kazanmaya çalışan AKP seçime   akaryakıt fiyatlarını sabit tutmaya çalışacağı ortaya çıktı.

Kulislerden yansıyan bilgilere göre üst düzey bir AKP'li yetkili, "Ekmeği 4 TL'ye, akaryakıt fiyatını 21-22 TL'ye sabitlersek, normalleşir, seçimler için fırsata döner" dedi. Gazete durumda yer alan habere göre, AKP'li yetkili  "Artık şu net, seçim 2023’te olacak. Cumhurbaşkanı'mız sadece "günü söylemedi" diyerek, erken-baskın seçim tartışmalarına nokta koyuyor. Seçim tarihi için, haziran ayında üniversite sınavlarının yapılacak olması da dikkate alınarak 14 Mayıs tarihi öne çıkıyor. Parti içinde mayısın son pazar günü veya haziran ayının ilk pazar günü için de seçim tarihi önerenler var.

Emtia üretimleri de normal seyrine ulaştı ve artık fiyatları sabitledi.  Erdoğan. "Erdoğan, bir yandan yedi siyasi partiye karşı durmaya çalışıyor, öte yandan yedi düvele karşı durmaya çalışıyor" diyoruz. Vatandaşa bunu anlatınca karşılık buluyor. Ekonomik krizin nasıl çözüleceğini anlatınca dinliyor."  dedi.

Haber Kategorisi
Güncel
Etiketler
AKP
benzin
ekmek
Sabit fiyat